3 Μαΐου 2012

Ο Αντίχριστος, Ο Αρμαγεδδών!!! (updated)

Κι έτσι, φθάσαμε στον πάτο του βαρελιού. Αφού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντελήφθησαν ότι πετώντας χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς δεν πρόκειται να γλυτώσουν το χοντρό μαύρισμα, το έριξαν στην τρομοκρατία και τη λάσπη, σε σημείο που ακόμα και ο Γκέμπελς θα ντρεπόταν. Βενιζέλος και Σαμαράς, δηλαδή, δύο από τους κυριότερους υπαίτιους της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, τό'χουν ρίξει στην τρελλή, απειλώντας με καταστροφές, λοιμούς, λιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς, βροχές από βατράχια, νερό που γίνεται αίμα και άλλα τέτοια αποκαλυπτικά, άμα δεν τους ψηφίσουμε για να μας... ξανασώσουν. Ειλικρινά, δεν ήθελα να ξαναγράψω ως τις εκλογές, αλλά πλέον το αίμα μού'χει ανέβει στο κεφάλι και προκειμένου να βγω στους δρόμους και να εκτελώ τυχαίους περαστικούς -δεν μπορεί, κάποιος από αυτούς θα τσιμπήσει από την τρομοκρατία- είπα να επιχειρήσω να αποδομήσω τις αθλιότητες που λέγονται.

1) "Άμα δεν μας ψηφίσετε, θα βγούμε από την Ευρωζώνη, την Ε.Ε., την Ευρώπη, το σύμπαν ολόκληρο": ψέμα και μάλιστα χοντρό. Από την Ευρωζώνη ΔΕΝ μπορούμε να βγούμε (δεν προβλέπεται στις Συνθήκες) και από την Ε.Ε. μπορούμε να αποχωρήσουμε ΜΟΝΟ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ. Προφανώς, οι Ευρωπέη -με τη δημοκρατικότητα που τους διακρίνει τα τελευταία χρόνια- μπορούν να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη, ωστόσο, αυτό είναι ένα ρίσκο σχετικά αποδεκτό, ιδίως, δε, αν λάβει κανείς υπ' όψιν ότι πλην ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ουδέν άλλο κόμμα της Αριστεράς δεν ευαγγελίζεται την έξοδο από την Ευρώπη, αντιθέτως, μάλιστα, στηρίζουν απαρέγκλιτα τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας. Όμως, άλλο ευρωπαϊκός προσανατολισμός κι άλλο να μας πηδήσουν ασάλιωτους, χωρίς, μάλιστα, να υπάρχει και κάποια ελπίδα ανάκαμψης.

2) "Άμα δεν μας ψηφίσετε, θα έρθει η ακυβερνησία, το χάος, ο Σατανάς 666 ο ίδιος": χμμμμμμμ, ενώ άμα σας ψηφίσουμε, εσάς που τόόόόόόσα καλά κάνατε διαχρονικά για τη χώρα, θα φροντίσετε να συνεχίσετε το θεάρεστο έργο σας, ε; Άσε που, παιδιά, ξεβρακώνεστε, καθώς πίσω από την κινδυνολογία σας αχνοφαίνεται, παρά το lip service περί του αντιθέτου, ότι το μόνο που σας νοιάζει είναι τα κουκιά που θα μαζέψετε το βράδυ της 6ης Μαΐου, ώστε να κάνετε το κομπρεμί σας για την αναπόφευκτη κυβέρνηση συνεργασίας σας. Τελικά, αυτό που σας τρομάζει δεν είναι η ακυβερνησία, αλλά το ενδεχόμενο να μη μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας και να σας μπουν σφήνα κόμματα που τουλάχιστον δεν προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα σκατά η κοπριά είναι κρέμα spa.

3) "Άμα δεν μας ψηφίσετε, θα κυριαρχήσουν αυτοί που δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους": 'νταξ', το καταλάβαμε ότι τά'χετε βρει και ότι έχετε και μερικές εφεδρείες στις οποίες θα απευθυνθείτε, όταν και άμα χρειαστεί. Όμως, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι οι αλλοινοί τελικά, άμα μπορούν να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας, δεν θα βρουν ένα ωραίο modus operandi και να συνεργαστούν; Εγώ, πάντως, απ' όσο γνωρίζω, διεργασίες γίνονται, συζητήσεις γίνονται και τίποτα δεν αποκλείεται. Οπότε, αφήστε τις εξυπνάδες.

4) "Άμα δεν μας ψηφίσετε, θα κυριαρχήσουν οι ακραίοι": όπα, γιατί εδώ το πράμα έχει ζουμί. Κατ' αρχάς, ποιοι είναι οι ακραίοι. Ο ΣΥΡΙΖΑς; Η ΔΗΜΑΡ; Οι Οικολόγοι Πράσινοι; Το ΚΚΕ; Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Χμμμμμμμ. Σόρι, αλλά εγώ για ακραίους κόβω τους Καμμένους, τους Καρατζαφέρηδες, τους Χρυσαυγίτες καθώς και τα διάφορα κομματίδια του νεοφιλελεύθερου μπλοκ. Και, μαντέψτε ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν legitimacy στον Καρατζαφέρη; Μαντέψτε ποιοι ήταν εκείνοι που έκαναν τη Χρυσή Αυγή κίνημα, τόσο στο κέντρο των πόλεων, όσο και στην επαρχία; Μαντέψτε από πού προέρχεται ο Καμμένος; Μαντέψτε από ποια κόμματα "γεννήθηκαν" οι Μάνοι και οι Ντόρες; Ω, ναι, παιδιά, είστε υπεύθυνοι για ΟΛΑ! Ω, ναι, παιδιά, εσείς γεννήσατε και δυναμώσατε τους ακραίους. Και σήμερα μας λέτε ότι κινδυνεύουμε από τα "παιδιά" σας; Θα μας τρελλάνετε;!

5) "Άμα δεν μας ψηφίσετε, θα βγουν εκείνοι που λένε παλαβωμάρες": μά'στα. Ενώ εμείς, που λέγαμε ότι σε 18 μήνες θα μηδενίσουμε το έλλειμμα, ότι το 2011 θα ξαναβγούμε στις αγορές, ότι τα προγράμματα είναι "εμπροσθοβαρή" και ότι κομμένες οι οριζόντιες περικοπές, ότι σε τρία χρόνια θα αποδεσμευτούμε από τα μνημόνια (ο Σόιμπλες δεν ήτουνε που είπε ότι η Ελλάδα δε βγαίνει στις αγορές ούτε το 2020;...), ότι η ανάπτυξη θα έρθει με τις ΕΟΖ (ξέρετε, κράτος εν κράτει...), ότι θα ελέγχουμε τις τράπεζες, εμείς, λέω, είμεθα σοβαροί αθρώποι που λένε πράματα λογικά και μελετημένα και δεν κοροϊδεύουμε τον κοσμάκη όπως οι αλλοινοί οι κακοί!

6) "Άμα δεν μας ψηφίσετε θα κρατήσουμε την ανάσα μας μέχρι να το κάνετε": !!!!!! ;-)

2 σχόλια:

Zaphod είπε...

καιγαμω!

Πολυ καλη αποθυμοποιηση των...αστικων μυθων με τους οποιους μας εχουσι μπαφιασει!

Khlysty είπε...

Ε, μα, οι κιαρατάδες! Δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, τά'καναν μούτι και τώρα τους φταίει η Αριστερά! Δε μας χαιρετάνε, λέωγώ...