12 Μαρτίου 2009

Παράνοιες...

Αδυνατώ να καταλάβω τι ακριβώς επιδιώκεται αυτό το διάστημα στο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Και αδυνατώ να το κάνω, διότι, αν και δεν είμαι ιδιαίτερα ευφυής, θεωρώ ότι είμαι αρκετά λογικός στις πράξεις και τις σκέψεις μου. Ως εκ τούτου, κάθε τι που ξεφεύγει από το πλαίσιο της λογικής με τρελλαίνει και με κάνει να συμπεριφέρομαι σαν ηλίθιος ή υστερικός (κάποια στιγμή, θα σας πω πώς αντιδρούσα στο Στρατό, θα πεθάνετε στα γέλια...). Και στην περίπτωση του ΣΥΝ, τα όσα συμβαίνουν, είτε είναι παράλογα, είτε απόρροια μιας σταλινικού τύπου απόπειρας εκκαθάρισης του κόμματος από "ρεβιζιονιστές", "ρεφορμιστές", "σεχταριστές" και τα συναφή.

Παιδιά, εκεί στο ΣΥΝ, συμμαζευτείτε γρήγορα και σταματήστε τις λαλακίες που κάνετε, διότι σας βλέπω να τρέχετε να μαζέψετε ψήφους, καθώς, με αυτά που κάνετε, σύντομα το 3% θα γίνει βουνό και δεν θα μπορείτε να το ανεβείτε. Επίσης, το να συζητάτε για "παροπλισμό" Κουβέλη, Δραγασάκη, Αλαβάνου και Λεβέντη, νομίζω ότι στην παρούσα φάση κάθε άλλο παρά παραγωγικό και ενισχυτικό των στόχων του κόμματος είναι. Ελπίζω, πάντως, να είδατε την Αλέκα χθες στο Mega και να καταλάβατε κάποια πράγματα...

2 σχόλια:

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Το σχόλιό μου είναι γενικό μεν αλλά επί της ουσίας είναι κατά τη γνώμη μου ο κοινός παρονομαστής όλων των ενεργειών και προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ.
ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ! Ξερός, εμμετικός, φασιστικός λαϊκισμός. Αυτό εκφράζει αυτή τη στιγμή (και αρκετά χρόνια τώρα) ο ΣΥΡΙΖΑ γεγονός που επί της ουσίας δεν τον διαφοροποιεί από τον ΛΑΟΣ. Λέει "ναι" σε κάθε αίτημα των ψηφοφόρων συρόμμενος από οποιαδήποτε απαίτηση, δίχως να μπορεί να αρθρώσει πολιτικό ριζοσπαστικό λόγο. Το γνωστό σύνθημα "πρώτοι στα γράμματα, πρώτοι στους αγώνες" που ήταν χαρακτηριστικό γνώρισμα του αριστερού έχει προ πολλού εγκαταλειφθεί στο όνομα της ψηφοθηρείας.
Δεν συνεχίζω αφού το post είνια δικό σου και όχι δικό μου :)

Khlysty είπε...

Μωρέ, συνέχισε όσο θέλεις, άλλωστε για να συζητάμε είμαστε εδώ. Γενικά, συμφωνώ μαζί σου (με μικρές αποκλίσεις...), όπότε φοβάμαι τα χειρότερα για το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ...